Nyhed

Endelig må vi mødes igen: Ny dato for konference om god ledelse

Den udskudte konference om god ledelse i den frivillige sociale sektor løber af stablen d. 17. marts i DGI-Byen i København. Konferencen henvender sig især til ansatte ledere og bestyrelsesmedlemmer i sektoren. Tilmelding er nu åben og sker efter først-til-mølle princippet.

Corona-nedlukningen stak i december en kæp i hjulet for Frivilligrådets konference ”Hvordan styrker vi god ledelse i den frivillige sociale sektor?”. Nu er det heldigvis blevet muligt at mødes igen, og rådet inviterer derfor til konference den 17. marts i DGI-Byen i København.

Der er et begrænset antal pladser, som uddeles efter først-til-mølle princippet. Tilmelding via link nedenfor – sidste frist er den 10. marts.

Anbefalingerne fylder 1 år

Konferencen 17. marts markerer, at det er et år siden Frivilligrådet lancerede ”Anbefalinger for god ledelse i den frivillige sociale sektor”. Som optakt til konferencen og for at fejre ”1-års fødselsdagen” har rådet derfor fået produceret tre videoer, hvor frivillige organisationer deler deres erfaringer med at bruge anbefalingerne.

Videoerne vil blive delt via rådets nyhedsbrev, hjemmeside og sociale medier fra d. 23. februar.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her 

Læs mere om anbefalingerne for god ledelse