Hvem stiller op til valget til Frivilligrådet?

I den kommende tid skal de stemmeberettigede organisationer til valget til Frivilligrådet vælge imellem de i alt 20 opstillede kandidater. Frivilligrådets sekretariat har produceret en kort pjece med overblik over, hvem der stiller op – og hvad de enkelte kandidater vil arbejde for, hvis de bliver valgt.

Den 13. februar var der deadline for at melde kandidater ind til valget til Frivilligrådet.

20 af de i alt 122 opstillings- og stemmeberettigede organisationer har meldt en kandidat ind. Alle stemmeberettigede organisationer har nu indtil den 1. marts til at afgive deres stemmer til valget.

Det nye Frivilligråd med formand Anna Bjerre og næstformand Charlotte Bach Thomassen i spidsen forventes at tiltræde per 1. april. Formanden glæder sig over, at der er bred repræsentation fra den frivillige sociale sektor på kandidatlisten:

”Frivilligrådets arbejde og mandat beror i høj grad på, at bredden i sektoren er repræsenteret i rådet. Derfor er jeg glad for at se, at vi har fået en bred vifte af kandidater til valget. Jeg ønsker alle kandidater god vind med valget – og ser frem til samarbejdet med de valgte i det nye Frivilligråd,” siger Anna Bjerre.

Ud over formandskabet og de otte valgte medlemmer indstiller Kommunernes Landsforening og Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark (FriSe) hvert ét medlem.

Rådet vil i alt bestå af 12 medlemmer.

Mød kandidaterne til valget

Frivilligrådets sekretariat har samlet de kandidater, der er på valg til Frivilligrådet i denne pjece. Her kan du læse om kandidaterne, og hvad de vil arbejde for i rådet, hvis de bliver valgt.

På denne liste kan du se de 122 opstillings- og stemmeberettigede organisationer.

Læs også:

 

Kontakt

Maria Frederiksen Rådskoordinator

Maria Frederiksen

Rådskoordinator

maf@frivilligraadet.dk