Nyhed

Vi fejrer Frivillig Fredag d. 25. september

Da Danmark lukkede ned i marts, tog de lokale frivillige fællesskaber over. Tusindvis af frivillige meldte sig som indkøbshjælpere og hundeluftere, og foreningerne flyttede fællesskaberne online. Danskerne stod sammen hver for sig.

På Frivillig Fredag den 25. september fejrer vi det frivillige engagement og hylder de mange frivillige, der både før, under og efter corona gør en forskel for deres sag, deres medmennesker og deres lokalområde. 

Danmarks nationale festdag for frivillighed fejres over hele landet – sidste år var der aktiviteter i 84 kommuner. Det bliver færre i år på grund af corona, men vi håber, at du i år vil være med til at markere betydningen af de frivillige fællesskaber og sætte fokus på de mange lokale frivillige muligheder. 

Har du en idé til corona-venlig fejring af Frivillig Fredag? Se inspiration til jeres lokale fejring, hent materialer til markedsføring og opret jeres arrangement på www.frivilligfredag.dk 

OBS: De lokale fejringer skal naturligvis ske i overensstemmelse med anbefalingerne fra sundhedsmyndighederne og forsamlingsforbuddet.