Konferencen Lokale Frivilligråd.
Nyhed

Nu kan du tilmelde dig Frivilligrådenes Dag 2020 tirsdag den 27. oktober

Sidder du i et lokalt frivilligråd, eller er du sekretær for et lokalt frivilligråd? Så kan du nu tilmelde dig til Frivilligrådenes Dag 2020.

Tirsdag den 27. oktober afholder vi Frivilligrådenes Dag 2020. Arrangementet finder sted på Hotel Park i Middelfart, og på dagen vil du som deltager blive klædt bedre på til arbejdet i eller med dit lokale frivilligråd.

Tilmeld dig her 

Hotel Park Middelfart
Tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 9.30-16.00
Gratis at deltage, tilmelding nødvendig

OBS: Vi tager corona seriøst, og derfor vil der på dagen blive taget særlige hensyn. Vi følger alle myndighedernes vejledninger i forhold til afstand og hygiejne. 

Formålet er at samle lokale frivilligråd til erfaringsudveksling og vidensdeling for at styrke den lokale frivillighed. Der vil derudover blive holdt oplæg om at opnå politisk indflydelse lokalt, når Maria Steno og Marie Scott-Poulsen deler gode råd om lokal lobbyisme. Dagen byder desuden på spændende workshops, hvor du har hele tre at vælge mellem. Du vælger workshop ved tilmelding. 

På dagen lanceres Frivilligrådets nye anbefalinger, så du som deltager kan tage konkrete ting med hjem til det videre arbejde i dit lokale frivilligråd.

Praktiske oplysninger

Tid: Tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 9.30-16.00
Sted: Hotel Park Middelfart, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart
Tilmeldingsfrist: Fredag d. 9. oktober 2020
OBS! Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Pladser er efter først til mølle-princippet. Bliver du forhindret i at deltage, bedes du give os besked, så en anden kan få din plads. 
Yderligere oplysninger: Kontakt os på info@frivilligraadet.dk eller tlf. 33 93 52 93