Nyhed

Frivilligrådet inviterer igen til netværksmøde!

Nu kan du tilmelde dig til Frivilligrådets andet digitale netværksmøde for at få ny inspiration til dit frivillige arbejde og hilse på andre frivilligrådsmedlemmer.

Den 4. maj 2021 gentager vi den store succes fra december 2020 - vi afholder nemlig igen digitalt netværksmøde.

Ved det seneste møde var der stor efterspørgsel på flere af denne slags arrangementer, og Frivilligrådet har derfor besluttet at invitere til endnu et digitalt netværksmøde for dig, der ønsker at møde andre medlemmer af lokale frivilligråd samt dele idéer og erfaringer. 

Dagens temaet er: Fra idé til handling, hvor vi skal arbejde med at komme fra den gode idé, få den konkretiseret og omsat den til reel handling, så vi når vores mål.

Så skynd dig at tilmelde dig til det digitale netværksmødet og vær med, når projektleder i Frivilligrådet Ninna Henriksen igen byder inden for til inspiration og netværk.  

Tilmelding skal ske senest den 27. april 2021.  

 

En god historie?

Har du eller nogen fra dit frivilligråd lyst til at dele en konkret historie, som gik fra idé til handling, så vil vi rigtig gerne høre om den. Kontakt Ninna Henriksen på nih@frivilligraadet.dk eller tlf. 40 11 54 92 eller noter det i din tilmelding. 

Tilmeld dig her 

 

Praktiske oplysninger

Dato: Tirsdag d. 4. maj 2021 kl. 16.00-18.00

Sted: Digital deltagelse via online-link

Hvem kan deltage? Netværksmødet er gratis og åbent for alle, der er medlemmer af et lokalt frivilligråd.

Hvad får du ud af at deltage? På mødet får du mulighed for at møde frivilligrådsmedlemmer fra landets mange lokale frivilligråd. Der vil være rig mulighed for at dele erfaringer, blive klogere på andre frivilligråds arbejde samt få ny inspiration, som du kan bringe ind i dit frivilligråd.

Sådan deltager du i det digitale netværksmøde: Du får dagen før mødet tilsendt et link samt nærmere informationer på den mail, som du har oplyst. Du tilgår mødet via en computer eller tablet med adgang til internettet og bruger det tilsendte link.

Facilitator: Ninna Henriksen er ansat i sekretariatet for det nationale frivilligråd, og hun vil facilitere mødet.

Ninna er projektleder for Frivilligrådets arbejde med at skabe en tættere kobling mellem den nationale og lokale frivillighed bl.a. ved at understøtte lokale frivilligråd i deres arbejde.

Spørgsmål? Kontakt os på info@frivilligraadet.dk eller tlf. 33 93 52 93