Nyhed

Frivilligrådenes Dag 2020 afholdes både som fysisk og digitalt arrangement

Pga. skiftende retningslinjer i forbindelse med COVID-19 ved vi endnu ikke, hvor mange vi kan mødes fysisk. Derfor er det nu muligt også at deltage digitalt.

Uvisheden er stor for tiden. Det betyder, at mange arrangementer er blevet aflyst. Det vil vi rigtig gerne undgå i forbindelse med Frivilligrådenes Dag. For at imødekomme eventuelle stramninger, har vi valgt at åbne for digital deltagelse. Vi ved godt, at det ikke er det samme som at være der fysisk – men vi håber, at I vil hjælpe os til at få mest muligt ud af den specielle situation – og vi tror på, at vi stadig kan få en masse godt ud af dagen.  

Ved tilmelding skal du vælge, om du vil deltage fysisk eller digitalt. Vi gør opmærksom på, at der digitalt ikke vil være mulighed for selv at vælge workshop, da vi desværre kun kan tilbyde én workshop digitalt. Deltager du digitalt vil du automatisk blive tilmeldt Workshop 3: "Kommunen som partner – sådan styrker I det gode samarbejde i praksis." Der kan desuden være elementer i programmet, som man ikke kan deltage i digitalt, men vi arbejder lige nu på at finde den bedste løsning for alle, uanset om man deltager fysisk eller digitalt.

Arrangementet bliver nemt at tilgå digitalt, og derfor vil vi op til arrangementet komme med informationer og en guide til, hvordan du kommer på. Hvis du deltager digitalt, opfordrer vil til, at du mødes med andre rådsmedlemmer fra dit frivilligråd og sidder sammen d. 27. oktober. 

Afhængigt af retningslinjerne i Middelfart d. 27. oktober kan vi ende i en situation, hvor vi bliver nødt til at reducere antallet af fysiske deltagere. Bliver det aktuelt, får du hurtigst muligt besked. Du får naturligvis stadig muligheden for at tilgå arrangementet digitalt. 

Vi håber stadig, at vi kan mødes fysisk, og at du har lyst til at mødes i det omfang der er muligt for dig. Situationen er også ny for os, og derfor prøver vi nu med denne løsning. Vi håber på jeres forståelse og er sikre på, at vi nok skal finde en rigtig god løsning sammen. 

Tilmeld dig her 

Deadline for tilmelding til fysisk arrangement er stadig 9. oktober

Deadline for tilmelding til digitalt arrangement er 20. oktober