VIDEO: Besøg hos Red Barnet

Nogle børn bliver hjemme, når deres venner tager til fodbold, håndbold eller en anden fritidsaktivitet. Af kulturelle, sociale eller økonomiske årsager, bliver de ikke en del af fritidsfællesskabet.

Frivilligrådets formand Mads Roke Clausen besøgte Red Barnets projekt Plads Til Alle. Her arbejder frivillige for at alle børn kan komme med på holdet og blive en del af fællesskabet. Det har gjort en helt konkret forskel for Ziad. Han har fået boksehandsker og kontingent til bokseklubben betalt. Men det handler ikke kun om økonomi. Det handler også om at have en voksen, der hjælper en på vej. Marianne, der er pensioneret og frivillig i Plads Til Alle, har hjulpet Ziad med alt det praktiske: Hun har fået styr på rejsekortet, kørt med i bussen og hjulpet med at finde frem til hallen. I dag er Ziad med på holdet og kan drømme lige så stort som så mange andre børn.