Ny privatlivspolitik for Frivilligrådet

Privatlivspolitikken redegør for, hvordan Frivilligrådet anvender de personoplysninger, du efterlader dig, når du besøger rådets hjemmeside.

Anonymitet

Når du er på rådets hjemmeside, registreres din færden automatisk, fordi du efterlader dig elektroniske spor på nettet. Vi respekterer naturligvis din anonymitet.

Statistik

Vi trækker statistikrapporter, der viser, hvordan brugerne anvender vores hjemmeside. Statistikken bruger vi internt som et værktøj til at vurdere anvendelsen af og interessen for vores websider. Data om den enkelte brugers anvendelse hjemmesiden videregives eller sælges ikke til tredjepart.

Cookies

Cookies er digitale informationspakker, der automatisk lagres på din computer. Vi bruger cookies til at indsamle statistik om trafikken på hjemmesiden.
Hvis du ikke ønsker, at vi skal identificere dig ved hjælp af cookies, kan du slå brugen af cookies fra i din browser (klip på ’Funktioner’, ’Indstillinger’, ’Beskyttelse af personlige oplysninger’, ’Avanceret’, sæt hak i ’Tilsidesæt automatisk behandling af cookies’ og marker ’Bloker’).

Videregivelse af oplysninger

Enhver form for registrering på hjemmesiden er valgfri. Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev bliver den e-mailadresse, som du selv angiver, registreret.
Til administration af vores nyhedsbrev anvender vi MailChimp. Det betyder, at din e-mailadresse bliver overført til et tredjeland. Vi har derfor en databehandleraftale med MailChimp. Vi deler ikke oplysningerne med andre.

Kontakt via e-mail

Hvis du kontakter os via e-mail, fx sender en jobansøgning, anbefaler vi, at du bruger sikker og krypteret kommunikation. Du kan finde vores mailadresse til sikker post her: lfh@frivilligraadet.dk

Vi bruger kun dine oplysninger i e-mailen til at besvare din henvendelse og for at give dig den ønskede information. Hvis din henvendelse giver anledning til at oprette en sag, bliver den journaliseret elektronisk. Sagens dokumenter vil være omfattet af de almindelige regler for den offentlige forvaltning, herunder reglerne i offentligheds-, forvaltnings-, persondata- og arkivloven i lighed med rådenes øvrige korrespondance.

Abonnementsservice

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, gemmer vi din e-mailadresse. Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement. Når du opsiger abonnementet, sletter vi e-mailadressen.