Ny formand for Frivilligrådet

Socialminister Mai Mercado har udpeget ny formand for Frivilligrådet. Fra d. 1. februar bliver det Mads Roke Clausen, som er direktør i Mødrehjælpen, der skal stå i spidsen for Frivilligrådet.

"Jeg er meget glad og ydmyg over den tillid, som børne- og socialministeren viser mig ved udpegningen. Jeg vil gøre mit ypperste for, at vi får skabt et råd, som er visionært og lytter til alle aktørerne i feltet. Jeg vil også arbejde for, at det nye frivilligråd står vagt om de særegne værdier, som kendetegner den frivillige sociale indsats – fx evnen til at møde sårbare mennesker ligeværdigt og i øjenhøjde. Samtidig skal vi også arbejde ud fra den præmis, at den frivillige sociale sektor er samfundsbærende og derfor har strategisk betydning for vores muligheder for at videreudvikle vores velfærdssamfund. Jeg glæder mig til, at hele rådet er udpeget, så vi kan komme i gang med arbejdet," siger Mads Roke Clausen.

Læs Børne- og Socialministeriets pressemeddelelse.

Seneste NytKaspar