Tilmelding til årsmødet er åbnet!

Mandag, september 4, 2017

FRIVILLIGRÅDETS ÅRSMØDE: FÆLLESSKABER FOR FLERE

D. 2. november 2017
Tilmeld dig her

42 % af danskerne er frivillige. Og spørger man dem, hvorfor de bruger deres fritid som frivillige i fx idrætsforeningen, genbrugsbutikken, værestedet, lektiecafeen eller lokalforeningen, så svarer de, at de gerne vil gøre en forskel for andre, ha´ det sjovt og være en del af et fællesskab. I frivilligverdenen står der fællesskaber klar på alle hylder.


Men nogen står uden for fællesskaberne. Der er 210.000 voksne ensomme i Danmark og én ud af fem danskere oplever, at de står uden for fællesskaber. I Frivilligrådet arbejder vi for at styrke frivilligheden i Danmark, bl.a. fordi vi løser sociale udfordringer bedre, hvis flere oplever værdien af at gøre en forskel i frivillige fællesskaber. Frivillige fællesskaber er vigtige for et stærkt og velfungerende samfund med sunde og glade borgere.


På årsmødet får du indblik i værdien af de frivillige fællesskaber i samfundet og mulighed for at deltage i workshops og debat om, hvad der skal til, for at Danmark får Fællesskaber for flere.


Årsmødet afholdes:
Torsdag d. 2. november 2017 kl. 9-17
Nationalmuseet, Ny Vestergade 10, Prinsens Palæ, 1471 København K

Pris: 900 kr. for deltagere fra foreninger, frivilligcentre,
frivillige organisationer og andre frivillige.
Pris: 1200 kr. for deltagere fra kommuner, statslige
institutioner og virksomheder.

Tilmelding:
Sidste frist for tilmelding er d. 24. oktober. Efter d. 20. oktober er tilmeldingen bindende.

Har du viden om eksempler, vi bør kende til, hører vi meget gerne fra dig.
Tilmeld dig her


Årsmødet er for ledere i foreninger og organisationer, politikere og kommunale ledere, samt andre der brænder for at udvikle civilsamfundets vilkår og rolle i Danmark.

Kender du en, som du synes skal med til årsmødet? Så del denne
invitation med dem.