Aktuelle konferencer

Konference: Godt for Danmark – Fælles løsninger til god integration

Torsdag den 8. september samler Tuborgfondet, Frivilligrådet og Mandag Morgen centrale aktører fra kommuner, virksomheder og civilsamfundsorganisationer til en arbejdende konference med fokus på gode løsninger til integration af flygtninge i Danmark.

Der kan tales længe og meget om de udfordringer, det store antal flygtninge, der er kommet til Danmark, fører med sig. Men der er også brug for, at vi taler konstruktivt og konkret om at finde nye løsninger og deler vores erfaringer.

Derfor samler Tuborgfondet, Frivilligrådet og Mandag Morgen en række centrale aktører fra kommuner, virksomheder og civilsamfundsorganisationer til en arbejdende konference, hvor de gode løsninger på tværs af sektorer er i fokus.

Konferencen finder sted den 8. september 2016 kl. 10-16 i København og er by-invitation-only.

Læs mere og se det foreløbige program her.

______________

Årsmødet 2016

Sammen med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 afholder Frivilligrådet årsmødet

Bare fest og farver?

Når det frivillige sociale møder kulturen


Onsdag d. 16. november 2016 kl. 10-17 i Aarhus, Hermans – Tivoli Friheden.
Adresse: Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C

På årsmødet vil deltagerne opleve eksempler fra frivilligverdenen med ingredienser fra både kulturverdenen og socialområdet. Vi stiller skarpt på kulturens bidrag til øget deltagelse for socialt udsatte, udvikling af lokalområder og mangfoldige fællesskaber.


Kom også aftenen før. Her kan du deltage i netværk og ekskursion til spændende frivillig-aktører i Aarhus og høre mere om Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Vi inviterer alle med interesse for udvikling af frivillighed, medborgerskab og samskabelse til at deltage og lade sig udfordre og inspirere.


Tilmelding åbner start september. Følg seneste nyt om årsmødet her på siden eller på Facebook .


Har du spørgsmål eller ideer, så send en mail til info@frivilligraadet.dk.


Drik din kaffe i Pariserhjulet, styrk netværket i radiobilerne eller få ny inspiration over en candyfloss. Vi glæder os til at byde deltagerne på årsmødet velkommen i Kulturhuset Hermans i Tivoli Friheden.