Aktuelle konferencer

Sammen med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 afholder Frivilligrådet årsmødet

Bare fest og farver?

Når det frivillige sociale møder kulturen


Onsdag d. 16. november 2016 kl. 10.15-17 i Aarhus, Hermans – Tivoli Friheden.
Adresse: Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C


Om temaet
Kunst og kultur handler om at skabe sammen med andre - fælles oplevelser, undren, og glæde - eller et frirum, hvor det mærkelige og skæve kan passe ind. Der sker noget spændende i mødet mellem kulturen og det sociale område. Nye målgrupper kan blive en del af fællesskaber gennem kulturaktiviteter og kulturinitiativer får mulighed for at skabe nye udtryk med og for forskellige mennesker.

Årsmødet stiller skarpt på kunst og kulturens bidrag til øget deltagelse for socialt udsatte, hvordan kulturprojekter skaber udvikling i lokalområder og hvordan kunst og kultur kan medvirke til at skabe relationer mellem mennesker.

Vi inviterer deltagerne til at lade sig udfordre og inspirere.

Se det foreløbige program

Tilmeld dig Årsmødet her


På årsmødet kan du bl.a. møde ...

//Kunster- og kuratorgruppen Wooloo , der fortæller om, hvilke metoder de bruger til at involvere udsatte mennesker og lokalsamfund i deres projekter

//Rebecca Matthews, Direktør for Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 20017, der introducerer til projektet og den udvikling, de håber på at skabe

//Jacob Bundsgaard, borgermester i Aarhus, i samtale med Frivilligrådets formand, Vibe Klarup Voetmann


Følg seneste nyt om årsmødet her på siden, på Facebook eller tag del i samtalen op til årsmødet på Twitter #frivillig16 .


Vi inviterer alle med interesse for udvikling af frivillighed, medborgerskab og samskabelse til at deltage og lade sig udfordre og inspirere.


ARRANGEMENT AFTENEN INDEN ÅRSMØDET
Vi har tilrettelagt et spændende program for dem, der allerede kommer til Aarhus aftenen inden årsmødet og selvfølgelig for dem, der allerede befinder sig i byen. Her får deltagerne mulighed for at få en rundvisning på DOKK1, komme på ekskursion til spændende frivilligaktører i Aarhus, høre mere om frivilligprogrammet under Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og netværke over tapas. Det sker d. 15. november fra kl.17-21. Pris: 150 kr.

Se det foreløbige program for aftenen inden årsmødet her


Har du spørgsmål eller ideer, så send en mail til info@frivilligraadet.dk.


Drik din kaffe i Pariserhjulet, styrk netværket i radiobilerne eller få ny inspiration over en candyfloss. Vi glæder os til at byde deltagerne på årsmødet velkommen i Kulturhuset Hermans i Tivoli Friheden.